كيسه صفرا چيست؟

۱۰ بازديد ۰ نظر

كيسه صفرا يك عضو شبيه گلابي كوچك است كه در زير كبد در سمت راست شكم قرار گرفته ‌است. وظيفه كيسه صفرا، نگهداري و تهيه صفرا است، مايعي كه از كبد توليد مي‌شود و به هضم چربي‌ها در غذاهايي كه مي‌خوريد كمك مي‌كند. كيسه صفرا از چندين ماده شامل بيلي روبين و كلسترول تشكيل شده‌است.
كيسه صفرا با گروهي از مجاري، از جمله مجراي كبدي، كانال كيستيك و مجراي صفراوي مشترك، به كبد و روده وصل شده است. وقتي كه غذا مي خوريد، صفرا از طريق مجراي صفراوي معمول به روده وارد مي شود تا در هضم غذا، مخصوصا غذاهاي چرب كمك كند.

چه كساني در معرض سنگ صفرا هستند؟زنانافراد بالاي 40 سالافرادي كه سابقه خانوادگي سنگ هاي صفراوي دارند. (بستگان بيمار)افرادي كه اضافه وزن دارند يا چاق هستند.افرادي كه در يك دوره كوتاه مدت وزن زيادي را از دست مي دهند.افرادي كه مبتلا به ديابت هستند.افراد مبتلا به بيماري كرون.افرادي كه رژيم غذايي آن ها داراي چربي و كلسترول بالا است.افرادي كه داروهايي مصرف مي كنند كه كلسترول را پايين مي آورند.

ادامه مطلب را در لينك بخوانيد...

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.